Υλικά


1 φλιτζάνι καθαρισμένα καρύδια

1 κιλό παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε κύβους

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο




Εκτέλεση

Χτυπάμε τα καρύδια σε μούλτι για 5-6 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε τα παντζάρια και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να λιώσουν. Προσθέτουμε το νερό, το αλάτι το ταχίνι και το λάδι  στο μείγμα με τα καρύδια και τα παντζάρια και ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθούν όλα μας τα υλικά. Στο τέλος προσθέτουμε το χυμό λεμονιού ανακατεύουμε και σερβίρουμε.



                                                                                                                                              Καλή επιτυχία

ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ

¼ φλιτζάνι νερό

2 κ.σ. ταχίνι

2 κ.σ. χυμό λεμόνι

αλάτι